NEO BARISTA Espresso machine reiniger (poeder) 900 gram

Standaard verzending 1 - 2 Werkdagen

NEO BARISTA Reinigingspoeder

Het is een reinigingspoeder die wordt gebruikt bij de periodieke reiniging van espressomachines voor thuis of voor bedrijven. NEO BARISTA reinigingspoeder verlengt de levensduur van uw machine door het verwijderen van vetten, deeltjes espresso (drab), kalk en vieze geur die ontstaan in de espressomachine.

Hoe te gebruiken:

Zorg ervoor dat het water in de filterdrager komt door  5 seconden lang de stroomknop in te drukken. Herhaal deze stap 3 keer. Tot slot, verwijder de filterdrager en laat het water gedurende 20 seconden stromen door op de stroomknop te drukken.
De huidige machines hebben ook meestal een automatisch reiniging programma.

Voor de reiniging van de filterdrager, zeef en soortgelijke metalen espresso-onderdelen, voeg 3 theelepels NEO BARISTA  reinigingspoeder toe aan 1 liter heet water in een bakje en wacht totdat de poeder is opgelost.

Plaats de metalen onderdelen van de filterdrager verticaal in een bakje met heet water, zo dat de handvaten (van rubber, plastic of hout) niet in contact komen met het water.

U kunt de filterdragers voor een half uur of langer in het water houden. Nu kunt u gemakkelijk de binnenkant van de filterdrager schoonmaken met een spons of doek.

Dit product laat geen restje achter in de machine of drank en bevat geen schadelijke stoffen.

Laat het niet in aanraking komen met onderdelen gemaakt van plastic, rubber of hout. Het kan verbleken.